top of page

Personvernerklæring

Ljossatt respekterer din rett til personvern. Denne erklæringen gir en oversikt over hvilke opplysninger som blir samlet inn og hvordan disse brukes.

 

Opplysninger du selv gir

Når du fyller ut et skjema, som «kontakt meg» etc, lagres disse opplysningene i en database. Dette for at vi skal kunne motta den informasjonen du spør etter.

Informasjonskapsler er en teknologi som alle nettsider bruker i dag.  Disse brukes til å overføre opplysninger fra nettsiden til vår harddisk. Informasjonkapsler brukes også til påloggingsinformasjon

Google Analytics

Informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om bruksmønsteret, som informasjon om hvilke søkeord brukeren har benyttet til å finne siden vår, hvordan besøkende bruker nettstedet, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet etc. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk og for å skreddersy søkebegreper som er optimalisert mtp vår nettside. Siste delen av IP adressen fjernes iht. norsk lov. https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage
Hvis du generelt sett ikke ønsker å bli sporet av Google Analytics, kan du laste ned en utvidelse for nettleseren din på https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

 

Bruk av personvernopplysninger
Vi bruker ikke, utleverer eller utveksler ikke personopplysninger på annen måte enn det som er beskrevet her. Med unntak av den anonymiserte informasjonen Google Analytics bruker, vil dine opplysninger ikke under noen omstendigheter bli utlevert til andre organisasjoner eller virksomheter.

 

Elektronisk informasjon fra Ljossatt

Vi kommuniserer med våre kunder og andre som bruker eller berører temaet lysdesign. Hvis du ikke ønsker dette, kan du melde deg av det på avmelding@ljossatt.no.

bottom of page