top of page

Om Ljossatt

- Lysdesigner Lorang Brendløkken IALD:

Ljossatt AS er en frittstående og uavhengig arkitektonisk lysdesigner og rådgivende konsulent. 

Jeg har sans for kvalitet og perfeksjon, og kombinert med stor lidenskap for lys og kommunikasjon med mennesker, har dette dratt meg i retning av spesialisering av lysdesign i museer, utstillinger, kirker, kulturminner og -miljø, antikvariske miljøer og kunst o.l. Generell inne-og utendørs belysning, fasader, urbane rom o.l er også typiske arbeidsfelt. 

Kombinasjonen av mange år med profesjonell lysdesign og enda lenger erfaring innen elektroteknikk, min praktiske håndverks-bakgrunn, gjennomføringsevne og ofte brukte kunstneriske innfallsvinkler, har gitt meg en klar signatur og høy leverings- og pålitelighetsfaktor hos kundene.​

Uavhengig og frittstående

Ljossatt er et av få uavhengige og frittstående lysdesignbyrå i Norge. Det betyr at jeg ikke er bundet opp mot noen produsenter eller leverandører av produkter eller tjenester. Jeg kan derfor skape gode belysningsløsninger helt uavhengig av produkt. Dette gir god økonomi, fleksibilitet og kvalitet tilpasset prosjektets økonomi.

Ljossatt har stor kunnskap om lys og hvordan lyset virker og påvirker, og bruker dette aktivt for å skape et godt miljø.

Lys er psykologi, og bruksmåten og lysets kvalitet påvirker mennesker på mange forskjellige måter. Og det er jo ingen hemmelighet at folk tiltrekkes av godt og riktig opplyste miljøer.

Ljossatt arbeider på arkitektnivå, og samarbeider med oppdragsgiveren og andre involverte som byggherre, arkitekter, rådgivende ingeniører, designere osv, for å oppnå prosjektets intensjon. Ljossatt leverer tjenester på mange nivåer, fra enkel rådgivning til nøkkelferdige prosjekter, gjerne i samarbeide med din lokale elektriker og andre samarbeidspartnere.

Ljossatt har dyktige samarbeidspartnere 

Noen av våre belysningstjenester:
 

Lysdesign

Nøkkelferdige prosjekter

Lysberegninger og prosjektering

Problemløsninger

Lyskonsepter

Gjennomføring av prosjekter fra start til

idriftsettelse

Utarbeidelse av anbud -eller tilbudsunderlag

Forelesninger

Lys- og belysningsplaner

Rådgivning & veiledning

Lyskunst

Professional member of the IALD

Profesjonell lysdesignerfaring siden 2005

Bred elektrokompetanse

Vinner innendørs klasse i Norsk Lyspris utstillingen «Tråkk i mangfoldig natur» ved Norsk Skogmuseum i 2011.

Nominasjon Norsk Lyspris i åpen klasse for lysdesignet i Norges Fiskerimuseum i Bergen 2015.

Nominasjon Årets museum 2019, Norsk Fjellsenter i Lom.

bottom of page